Termeni si conditii

Site-ul www.magazin.gura-diham.ro este proprietatea SC GURA DIHAM SRL.

 

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site presupune acceptarea acestor termeni si conditii.

Recomandam citirea cu atentie a acestora pentru buna desfasurare a comunicarii si relatiilor comerciale.

  1. SC GURA DIHAM SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii de  utilizare si continutul site-ului fara o notificare prealabila.

Datele personale introduse de cumparator vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor sau anuntarea promotiilor, in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

LITIGII:

Orice litigiu aparut intre clienti si firma noastra va fi rezolvat pe cale amiabila. In spiritul multumirii oricarui client va invitam sa rezolvati orice insatisfactie legata  de calitatea produselor noastre la adresa : office@gura-diham.ro. In caz contrar competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu aceste termene si conditii clientul isi asuma in totalitate riscurile  ce decurg.

Intreg continutul site-ului www.magazin.gura-diham.ro texte, imagini, grafica, alte  informatii sunt proprietatea SC GURA DIHAM SRL.

Marcile prezentate pe site sunt proprietatea detinatorului legal.

Toate materialele de pe acest site sunt protejate de legea  dreptului de autor.

Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:

  1. Legea nr.365/2002 privind comertul electronic publicata in Monitorul Oficial nr.483/5.07.2002
  2. Legea nr.193/2000 privind clauzele abuzive publicata in Monitorul Oficial nr.560/2000
  3. Ordonanta nr.21/1992 privind protectia consumatorului publicata in Monitorul Oficial nr.212/28.08.1992

 

CONDITII DE RETURNARE

 

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca totusi, din anumite motive, nu sunteti multumit de produsele comandate, le puteti returna iar noi va vom returna contravaloarea acestora. Conform legislatiei, clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email din pagina de contact. In cererea de retur nu uitati sa mentionati numarul comenzii. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe pe alte cai online. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, gura-diham.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului.

! IMPORTANT Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara.

Orice retur care nu respecta conditiile de mai jos va fi refuzat.

– Returnarea se face doar prin intermediul firmei de curierat rapid prin care ati primit coletul, livrata direct la adresa indicata, din emailul primit. Taxa Transportului trebuie achitata de Clientul care solicita returnarea.